Τι είναι το GameNetStation


Γνωρίστε το πιο προηγμένο software διαχείρισης internet cafe.
To GameNetStation είναι ένα επαγγελματικό πακέτο λογισμικού σχεδιασμένο για να προσφέρει την πλήρη διαχείριση ενός Internet Cafe.

Το GameNetStation (Εφαρμογή Πλατφόρμας Διαχείρισης) είναι ένα πακέτο λογισμικού που στοχεύουν στους παρόχους ηλεκτρονικών υπολογιστών από κοινού / δημόσιας πρόσβασης όπως το Internet Καφέ, Κέντρα παιχνιδιών, βιβλιοθήκες ή ξενοδοχεία, με μια εύκολη εγκατάσταση και ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών.

Το GameNetStation ενσωματώνει σε μια υπάρχουσα λύση διαχείρισης των χρηστών και προσθέτει ένα τόνο πιο χαρακτηριστικά σχεδιασμένα τόσο για να διευκολύνει και να εντυπωσιάσει τους πελάτες σας.

Κάνει τη λειτουργία της επιχείρησής σας πολύ ευκολότερη, αλλάζοντας τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα τερματικά σας, εγκαταστάσεις λογισμικού και συντήρησης σε γενικές γραμμές, κάνοντας όλους εκείνους κουραστική ρουτίνα καθημερινή διαχείριση ένα απλό έργο.

Το GameNetStation παρέχει στους τελικούς χρήστες με μια ταχύτερη, ευκολότερη πρόσβαση σε εφαρμογές και τις τελευταίες ενημερώσεις τους. Επιπλέον, οι τελικοί χρήστες έχουν πρόσβαση σε πολλές σχετίζονται με την εφαρμογή χαρακτηριστικά που θα βελτιώσει τη συνολική εμπειρία των χρηστών τους.Μερικά από τα χαρακτηριστικά του GameNetStation


    Business Owners:

  1. Εύκολη Εφαρμογή Ανάπτυξη και Συντήρηση.
  2. Σύστημα Διαχείρισης και Αυτοματισμού.
  3. Διαχείριση Application License.
  4. Στατιστικά χρήσης της εφαρμογής.
  5. Υποστήριξη Skinning/Theming.

   End Users:

  1. Automated User Profile Personalization (Saves/Settings/State).
  2. Ασφαλής αποθήκευσης προσωπικών αρχείων του χρήστη.
  3. Roaming User Profiles with custom folders redirection.
  4. Custom User Interface.
  5. Υποστήριξη πολυμέσων (Media Browser/Media Player).

0
+
Καταστήματα

Μας εμπιστεύτηκαν

0
Υ/Π Τερματικά Πελατών

Υποστηριζόμενη Client πελατών

0
+
Εφαρμογές/Games

Τοπικά & Online παιχνίδια

0
+
Ώρες ανάπτυξης

Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης